Hoe werkt het?

Devjo betekent “Door En Voor Jezelf Opgebouwd”

Onze naam maakt direct duidelijk waar wij naar toe werken. Devjo wil thuislozen faciliteren om onderdeel te worden van het oplossen van het eigen huisvestingsprobleem. Om dit steeds groter wordende maatschappelijke probleem in te dammen, doen wij een beroep op de maatschappelijke en verbindende rol van uw vereniging. We begrijpen dat deze oplossing alleen haalbaar is wanneer we voor uw club voldoende voordelen behalen.

Wat levert samenwerking met Devjo uw club op

Devjo wil het steeds groter wordende huisvestingsprobleem helpen indammen. We gaan dat doen door de mensen zonder eigen woning te faciliteren hun eigen “Tiny Houses” te bouwen.
Hiermee bouwt men tegelijk aan hun eigen huis én toekomst. De verbindende- en maatschappelijke rol van sportverenigingen in onze samenleving is cruciaal. Deze rol kan uw club in optima forma aannemen door deze mogelijkheid te faciliteren. Devjo verzorgt in samenspraak met uw vereniging voor voldoende voordelen. Mogelijke tegenprestatie die uw club terug ontvangt van Devjo:

  • Structurele inzet van vrijwilligers via Devjo
  • Incidentele inzet van vrijwilligers voor bijvoorbeeld onderhoud. (kostenreductie)
  • Beveiliging van veld en clubhuis door bewoning rondom het veld.
  • Extra functionaliteit van het huisje als bijvoorbeeld een extra tribune.

Of de club nu behoefte heeft aan bar medewerkers, regulier onderhoud, ondersteuning van trainers, extra handen bij evenementen of renovaties. Devjo helpt!

24-uurs toezicht op uw club

Extra meerwaarde is bewaking door bewoning. Daarnaast onderzoekt Devjo de mogelijkheid om de uiteindelijke bewoners via de KNVB en ADO Den Haag de cursus veiligheidscoördinator te laten volgen om hiermee extra bij te dragen aan de veiligheid op- en rondom de sportvelden.